Boka tid för mustning

Kontakt / Hitta hit

För att hitta aktuella öppettider i butik och för drop-in, gå till första sidan genom att trycka på START i menyn och scrolla sedan ner en bit på sidan.

Roslagens Musteri ligger i Åkersberga, du kan lätt ta dig hit med bil, buss eller Roslagsbanan. Se adress och vägbeskrivning nedan.

Om du har några frågor om oss, mustning av din egna äpplen, återförsäljare eller våra egna produkter är du mycket välkommen att maila eller ringa. Vi svarar så gott vi kan men ber om förståelse för att det ofta är så mycket att göra musteriet att vi har svårt att svara i telefon.

Med bil från Stockholm och E18

Kör E18 och sväng in på väg 276 mot Åkersberga. Kör mot Åkersberga centrum. Följ Roslagsvägen genom tunneln fram till rondellen, strax efter tunneln. Sväng höger in på Margretelundsvägen vid första avfarten i rondellen. Fortsätt ca 500 m tills du ser Musteriet på höger sida.

Med bil norrifrån, väg 276 söderut

Innan du kör in i tunneln under Åkersberga centrum, sväng vänster i rondellen vid Statoilmacken, in på Margretelundsvägen. Fortsätt ca 500 m tills du ser Musteriet på höger sida.

Med buss eller Roslagsbanan

Åk till Åkersberga centrum (Hållplats Åkersberga för Roslagsbanan). Därifrån är det ett par minuters promenad till musteriet.

Adress

Stationsvägen 26
184 50 Åkersberga
Sverige

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå