Boka tid för mustning

Våra produkter

I vårt sortiment finns färskpressad äppelmust i olika smaker. Vi gör mest sortspecifik must för att ta fram de olika äppelsorternas egenskaper.

Full pott i Sveriges största mattidning! När Allt om Mat provade vår must fick den högsta betyg och omdömet 1000 gånger godare än läsk! (Allt om Mat nr 13, utgiven 29 aug 2017)

Musten finns i klimatsmarta 3-liters bag-in-box och glasflaskor i storlekarna 1 liter och 0,33 liter. All must är gjort på 100% äpplen, utan tillsatser.

Klicka här för att komma till produktbilder för nedladdning.

Musten finns hos utvalda butiker och restauranger/caféer, exempelvis Grand Hotel, Långbro Värdshus, Restaurang Nationalmuseum, Scandic Haymarket och många fler. Vi är också stolta över att vår must under fem år valts ut för att serveras på Nobelmiddagens officiella efterfest.

Äppelmust är en underbar måltidsdryck som med fördel kan matchas med mat. Det är bl.a. den friska syran i äppelmusten som gör att den går så bra att kombinera till all typ av mat. Syran friskar upp gommen mellan tuggorna samt att lättar upp smakrik och/eller lite fetare och krämig mat. Äppelmustens naturliga sötma är också en viktig komponent som gör att den också passar utomordentligt bra till kryddstark och het mat, där vin många gånger inte passar. Äppelmusten är också alltid god till fika, desserter och inte minst till smakrika ostar.

Hög kvalitet genomsyrar hela vår verksamhet och all vår produktion är certifierad enligt IP Livsmedel av Svenskt Sigill. Vi är också KRAV-certifierade.

Återförsäljare kan enkelt beställa via mail (kontakt@roslagensmusteri.se) eller telefon (0733-19 74 07). Som privatperson kan du handla bag-in-box i vår webshop.

ICA-handlare kan även lägga beställningar genom ICAs beställningsportal för lokala produkter.

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå